Bij ons geldt een retourbeleid waarbij u binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling producten kunt retourneren zonder opgave van redenen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moeten de producten ongeopend en onbeschadigd zijn, in de originele verpakking zitten en in dezelfde staat verkeren als waarin ze zijn ontvangen. Daarnaast moet u het aankoopbewijs of de factuur kunnen overleggen als bewijs van aankoop.

Indien u besluit om producten te retourneren, dient u ons hiervan op de hoogte te stellen binnen de gestelde retourperiode van 14 dagen. Neem contact op met onze klantenservice om het retourproces in gang te zetten en verdere instructies te ontvangen.

Houd er rekening mee dat eventuele retourkosten voor uw eigen rekening kunnen zijn, tenzij anders vermeld. Zodra we de geretourneerde producten hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag. De terugbetaling zal plaatsvinden via de oorspronkelijke betaalmethode die bij de aankoop is gebruikt.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen.

Nadat de bestelling geleverd is, heb je 14 dagen de tijd om een retour aan te melden. Daarna nogmaals minimaal 14 dagen om het daadwerkelijk te retourneren. Vervolgens wordt het bedrag binnen maximaal 14 dagen terug betaald.

Kantoor Speeltenty
Onderdeel van MECBO International

Nijverheidsweg 12
7005BJ Doetinchem
Nederland
info@speeltenty.nl